Tapsan Tahdit 2024 ohjelma

26.03.24

Tapsan Tahdeilla monipuolinen päiväohjelma – Iskelmä Finlandia -tunnustuspalkinto julkistetaan aloituspäivänä

Tänä vuonna Tapsan Tahtien päiväohjelmassa nähdään laaja kattaus erilaisia esiintyjiä ja paljon muutakin ohjelmaa.

Torstai 1.8.

Torstain avauksena Torilavalla nähdään Nokian Uutisten sekä Nokian kaupungin yhteistyönä toteuttama “Monta palloa pelissä” -keskustelupaneeli, jonka aiheena on erityisesti tänä vuonna ajankohtainen Nokian menestys palloilulajeissa. Miten tähän on tultu ja mitä vielä on odotettavissa? Vieraana paneelissa nähdään useiden menestystä niittäneiden palloilulajien edustajia. Paneelin juontaa Nokian Uutisten Vilma Venho.
Keskustelupaneeli – Monta palloa pelissä – Torilava klo 15:00

Tapsan Tahtien viralliset avajaiset pidetään tapahtuman sydämessä Tahtiteltassa klo 17:00. Tapahtuman avaa Nokian kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Maria Asunta, jonka jälkeen kuullaan Johanna Debreczenin esittämänä ja Tahti-housebändin säestämänä tapahtuman “isän” Tapio Rautavaaran kappaleita. Päivä huipentuu Iskelmä Finlandia -voittajan julkistukseen, sekä palkinnonvoittajan esitykseen.
Tapsan Tahtien viralliset avajaiset & Iskelmä Finlandia – Tahtiteltta klo 17:00

Iskelmä Finlandian jälkeen loistava Finnmixhits tempaa tahtikansan mukaansa yhteislauluun Torilavalla. Täysin uudenlainen suomi-iskelmä -laulelmaorkesteri esittää meille kaikille tuttuja kappaleita yhteislaulun merkeissä. Lavalla olevalla näytöllä pyörivät laulujen sanat ja yleisön tehtäväksi jää laulaa mukana!
Finnhitsmix – Torilava klo 18:00

Torstai-ilta huipentuu A. Aallon Rytmiorkesterin extrapitkään keikkaan Tahtiteltassa. Jo yli neljännesvuosisadan kansaa viihdyttänyt, omiin sävellyksiin ja sanoituksiin luottava A. Aallon rytmiorkesteri esiintyy torstain avajaispäivän ilta-artistina Tahtiteltassa. Bändi soittaa kaksi settiä ja pitää tunnelmaa yllä aina myöhäisiltaan asti.
A. Aallon Rytmiorkesteri – Tahtiteltta klo 19:30 – Liput 10€ ennakkoon, 12€ ovelta.
Lipunmyynti: www.tiketti.fi

TAPSAN TAHTIEN VIRALLISET JATKOT RAVINTOLA WÄINÖSSÄ
Costello Hautamäki – klo 22:30

Perjantai 2.8.

Perjantain avauksessa kuullaan perinteikästä hanurimusiikkia Nokian Harmonikkakerhon esiintyessä Torilavalla. Harmonikkakerho on perustettu vuonna 1970 ja toiminut siitä asti yhtäjaksoisesti tähän päivään asti.
Nokian Harmonikkakerho – Torilava klo 12:00

Torilavalla perjantain päiväohjelmaa jatkaa paikallinen nokialainen laulaja-lauluntekijä Katri Hannele yhdessä pianisti Lumi Suomalaisen kanssa. Katri Hannele esittää omia herkkiä ja melodisia kappaleitaan, joissa mm. eletään suurten tunteiden täyttämiä pieniä hetkiä ja tasapainoillaan ulkoisten ja sisäisten paineiden ristiaallokossa.
Katri Hannele – Torilava klo 13:00

Nokian Uutisten sekä Nokian kaupungin yhteistyönä toteuttama keskustelupaneeli “Täällä syntyy uutta” , jossa kuullaan Nokian vireästä tarjonnasta kulttuuriin, viihteeseen ja vapaa-aikaan. Panelisteina kulttuurin, teatterin, kuvataiteen ja musiikin tuotannon toimijoita. Paneelin juontaa toiminnanjohtaja ja teatteriohjaaja Hilkka Hyttinen.
Keskustelupaneeli – Täällä syntyy uutta – Torilava klo 14:00

Tahtiteltan avaa perjantaina Puhallinyhtye Oktaavi, joka jatkaa nokialaisia perinteitä yli 55 vuoden historiallaan musiikin esittämisen parissa.
Puhallinyhtye Oktaavi – Tahtiteltta klo 14:30

Nota Bene Nokia -kuoro jatkaa Tahtiteltan perjantaipäivää. Vuodesta 1954 toiminut nokialainen naiskuoro on aktiivinen ja muuntautumiskykyinen. Kuorossa on noin 40 jäsentä.
Nota Bene Nokia – Tahtiteltta klo 15:30

Viihteellinen Sekakuoro Welmut luonnehtii itseään nykyisellään enemmän pelimanniyhtyeeksi kuin kuoroksi. Tämä ukuleleillä, huuliharpuilla ja erilaisilla lyömäsoittimilla itseään säestävä, kaikille avoin yhtye konsertoi ahkerasti.
Viihteellinen Sekakuoro Welmut – Torilava klo 16:15

Päivä jatkuu pitkälti nokialaisin voimin, kun Torilavalle nousee Riku Soininen & Lakeside Campfire. Tämä countrymusiikkia esittävä melko tuore nokialainen kokoonpano koostuu kuitenkin jo vanhoista konkareista, jotka johdattelevat meidät leppoisan countrymusiikin maailmaan. Ohjelmistossa on mm. alkuperäisversioita tutuista suomicovereista.
Riku Soininen & Lakeside Campfire – Torilava klo 17:00

Torilavan perjantain päättää loistava Finnmixhits, joka tempaa tahtikansan mukaansa yhteislauluun. Täysin uudenlainen suomi-iskelmä -laulelmaorkesteri esittää meille kaikille tuttuja kappaleita yhteislaulun merkeissä. Lavalla olevalla näytöllä pyörivät laulujen sanat ja yleisön tehtäväksi jää laulaa mukana!
Finnhitsmix – Torilava klo 19:00

Perjantain huipennukset koetaan Tahtiteltassa Laura Voutilaisen aloittaessa ensimmäisenä ilta-artistina. Luvassa on takuulla upea ja ikimuistoinen show pitkän linjan laulajalta sekä viihdetaiteilijalta.
Laura Voutilainen – Tahtiteltta klo 20:30 – Liput 44,90€ ennakkoon (lippu oikeuttaa sisäänpääsyn molempien ilta-artistien keikoille).
Lipunmyynti: www.tiketti.fi

Toisena Tapsan Tahtien ilta-artistina esiintyy Erika Vikman. Vikman nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy kappaleiden tekstien käsitellessä vakaviakin teemoja.
Erika Vikman – Tahtiteltta klo 22:30 – Liput 44,90€ ennakkoon (lippu oikeuttaa sisäänpääsyn molempien ilta-artistien keikoille).
Lipunmyynti: www.tiketti.fi

TAPSAN TAHTIEN VIRALLISET JATKOT RAVINTOLA WÄINÖSSÄ
Erik Valkama & Klaus Wizernius – klo 00:30

Lauantai 3.8.

Lauantain aloittaa perinteinen lapsiperheille ja nuorille suunnattu Onnimannipäivä, joka järjestetään yhteistyössä MLL:n Nokian yhdistyksen kanssa. Onnimannipäivän ensimmäinen esiintyjä on lastenmusiikkiyhtye Henna ja Supersankarit. Henna ja Supersankarit ihastuttaa rytmimusiikkipoljentoisella musiikillaan, joka innostaa kaikenikäiset kuulijat niin lauluun, leikkiin, tanssiin kuin nauruunkin!
Onnimannipäivä – Henna ja Supersankarit – Tahtiteltta klo 10:30

Onnimannipäivä jatkuu nuorien rap-lupausten tahdissa, kun Onnimannipäivää Tahtiteltassa jatkaa Ema & Donoel.
Onnimannipäivä – Ema & Donoel – Tahtiteltta klo 11:30

Torilavan valtaa seuraavaksi Jamila Dance. Jamila Dance on Nokialta kotoisin oleva tanssiryhmä, jonka sydän sykkii intohimoiselle tanssille ja yhteisölle. Tämä joukko koostuu omistautuneista tanssin ystävistä, jotka ovat sitoutuneet harjoitteluun ja taidon kehittämiseen. He jakavat rakkautensa itämaiseen tanssiin ja iloitsevat yhdessä tanssin taianomaisesta maailmasta. Lavalla nähdään mm. lastentanssiryhmä, Mahraganat sekä Flamencotanssia.
Jamila Dance – Torilava klo 12:00

Tahtiteltan päiväohjelmaa jatkaa lauantaina Nokia Big Band. Kyseessä on Nokialla 1989 perustettu Big Band -orkesteri, jonka tavoitteena on säilyttää perinteisen Big Band -musiikkityylin henki tuoden siihen samalla oman modernin kosketuksensa. Nokia Big Band on tehnyt yhteistyötä monien tunnettujen artistien ja solistien kanssa. Orkesteri tarjoaa musiikin ystäville mahdollisuuden nauttia monipuolisesta ja taidokkaasta live-musiikista, joka saa kuulijat liikkeelle ja rytmikkääseen tunnelmaan.
Nokia Big Band – Tahtiteltta klo 12:45

Mitä olisikaan päivä ilman yhteislaulua? Torilavan musiikillisen lauantain aloittaa Finnmixhits, joka tempaa tahtikansan mukaansa yhteislauluun. Finnhitsmix on täysin uudenlainen suomi-iskelmä -laulelmaorkesteri, joka esittää meille kaikille tuttuja kappaleita yhteislaulun merkeissä. Lavalla olevalla näytöllä pyörivät laulujen sanat ja yleisön tehtäväksi jää laulaa mukana!
Finnhitsmix – Torilava klo klo 14:00

Ensiesityksenä Tapsan Tahdeilla nähdään musiikkipitoista näytelmää, kun MeEsitämme Ry tuo Reppu ja Reissumies –ohjelmansa Tahtitelttaan. Esityksessä nähdään Tapio Rautavaaran elämänkaari syntymästä elon loppuun ja se osallistaa myös yleisöä mukaansa.
Reppu ja Reissumies – Tahtiteltta klo 15:00

Paikallisuutta vahvasti huokuva nokialainen Flamin’ Star –yhtye ottaa tahtiyleisön haltuunsa lauantaipäivänä Torilavalla. Tämä Elviksen tuotannon esittämiseen keskittynyt orkesteri on ollut jo useamman vuoden olemassa, mutta tekee nyt debyyttinsä Tapsan Tahdeilla.
Flamin’ Star – Torilava klo 16:00

Torilavan lauantain päättävät nokialaiset Vällis + Vieraat. Esityksessä tullaan näkemään nimensä mukaisesti iskelmärap-artisti Vällis, sekä hänen vieraansa.
Vällis + Vieraat – Torilava klo 19:00

Lauantai ja koko Tapsan Tahdit huipentuvat ilta-artistien keikkoihin Tahtiteltassa. Illan ensimmäisenä esiintyjänä toimii Robin Packalen. Monet muistavat artistin menneiltä vuosilta esiintyjänimellä Robin ja suosikkihiteistään kuten Frontside Ollie ja Boom Kah. Nyt kuitenkin puhaltavat uudet tuulet ja Robin Packalen on julkaissut uusia hittisinkkuja pitkin vuotta.
Robin Packalen – Tahtiteltta 20:30 Liput 44,90€ ennakkoon (lippu oikeuttaa sisäänpääsyn molempien ilta-artistien keikoille).
Lipunmyynti: www.tiketti.fi

Illan toisena ja koko Tapsan Tahtien viimeisenä artistina nähdään legendaarinen Kolmas Nainen. Yhtyeen yli 40-vuotinen ura sisältää hittejä toisensa perään, joiden sanat kaikki osaavat laulaa ulkoa.
Kolmas Nainen – Tahtiteltta 22:30 Liput 44,90€ ennakkoon (lippu oikeuttaa sisäänpääsyn molempien ilta-artistien keikoille).
Lipunmyynti: www.tiketti.fi

TAPSAN TAHTIEN VIRALLISET JATKOT RAVINTOLA WÄINÖSSÄ
Luca Sturniolo – klo 00:30