Artistit

Artistit

FINNHITTIEN KUNINKAAT

Finnhittien ehdottomat kuninkaat Danny, Frederik ja Tapani Kansa nousevat vuorollaan Tahtiteltan lavalle esittämään omia kappaleitaan. Kolmikolla on uraa takanaan jo noin 50 vuotta, joten hittikimaraa riittää. Koko kansan rakastaman trion show tulee olemaan energinen, herkkä ja viihdyttävä.

Dannyn kotisivut
Frederikin kotivut
Tapani Kansan kotisivut

 

 


 

MARKKU ARO & DIESEL

Nokian oma mies Markku Aro tunnetaan lukuisista hittikappaleistaan kuten ”Hyvännäköinen”, ”Jestas sentään”, ”Etsin kunnes löydän sun” ja ”Ollaan lähekkäin”. Valtavaa lavasuosiota niittävä Aro on ollut iskelmätaivaan kiintotähti jo miltei 50 vuoden ajan.

Markku Aron kotisivut

Facebook

 

 

 


PAULA KOIVUNIEMI

Kotimaisen iskelmän legendaarisin naisääni Paula Koivuniemi on yksi Suomen tunnetuimmista laulajista. ”Tummat silmät ruskea tukka”, ”Sata kesää tuhat yötä”, ”Aikuinen nainen” ja ”Kuuntelen Tomppaa” ovat koko kansan tuntemia hittejä ja karaokuppiloiden vakioviisuja. Niin konserttilavoilla kuin festivaaleilla keikkaileva Koivuniemi saapuu yleisön pyynnöstä Tahdeille! Kuka pelkää Paulaa?

Paula Koivuniemen kotisivut

Facebook

 

 

 


SUVI TERÄSNISKA

Vuonna 2016 Iskelmä-Finlandialla palkittu Suvi Teräsniska tekee paluun Tahtien lavalle! ”Hento kuiskaus”, ”Jos menet pois” ja ”Täydellinen elämä” kappaleistaan tunnettu Teräsniska on yksi nuoremman polven timanteimpia Iskelmän tulkitsijoita. Taidokas laulaja valloittaa Hartwall Arenan joulukuussa. Sitä ennen hänestä pääsee nauttimaan muun muassa Tahdeilla.

Suvi Teräsniskan kotisivut

Facebook

 

 

 

 


Vuodesta 1981 viihdyttänyt Yö-yhtye lukeutuu maamme pitkäikäisimpiin ja suosituimpiin yhtyeisiin. ”Likaiset legendat”, Tia-Maria”, ”Joutsenlaulu”, ”Ihmisen poika”, ”Rakkaus on lumivalkoinen” ja ”Minne tuulet vie” -biiseistään tunnettu kuusikko järjestää tahtiteltassa ennennäkemättömän hittikavalkadin ja hurmoksellisen yhteislaulutilaisuuden.

Yön kotisivut

Facebook

 

 

 


EINÖ GRÖN

10 vuotta sitten vuonna 2007 Iskelmä-Finlandialla palkittu Eino Grön saapuu konsertoimaan Tapsan Tahdeille. ”Sä kuulut päivään jokaiseen” -kappaleen nimeä kantavan konsertin aikana kuullaan lukuisia ikivihreitä Grönin tunnetuksi tekemiä iskelmähittejä. Ensi vuonna tulee kuluneeksi 60 vuotta, kun hän levytti ensimmäisen kappaleensa. Taiteilija nousee juhlavuotensa kunniaksi oman musikaalinsa tähdeksi kotiseudullaan Porissa. Grön lupaa juhlavuoteensa myös kirjaa. Mutta nautitaan ensin Tahtien konsertista!

Eino Grönin kotivisut

Facebook

 

 


NELJÄNSUORA

Neljänsuora on yksi Suomen suosituimmista iskelmäyhtyeistä, joka on julkaissut kahdeksan albumia. Sen tunnetuimpia hittejä ovat ”Siipirikko”, ”Kesä vielä jäädä vois” ja ”Kaksi kauneinta”. Keväällä konserttisaleissa viihtyvä Neljänsuora nähdään kesällä festivaalilavoilla. Yleisön pyynnöstä kiertue pysähtyy myös Tapsan Tahdeilla!

Neljänsuora kotivisut

Facebook

Comments are closed.

Top