Artistit

Artistit

JENNI VARTIAINEN

Yhdeksi Suomen menestyneimmistä pop-arteista Jenni Vartiainen on julkaissut kolme albumia ja lukuisia radiohittejä kuten ”Ihmisten edessä”, ”En haluu kuolla tänä yönä”, ”Missä muruseni on”, ”Duran Duran” ja ”Turvasana”. Tuorein single ”Väärään suuntaan” julkaistiin helmikuussa. Urallaan hän on voittanut yhteensä yhdeksän Emma-palkintoa. Tervetuloa nauttimaan Jennin ihon alle menevästä tulkinnasta!

www.jennivartiainen.fi

Facebook

 

 


 VICKY ROSTI

Vuonna 1972 iskelmämestaruuskilpailun voittanut Vicky Rosti on tullut tunnetuksi biiseistä kuten ”Kun Chicago kuoli”, ”Tuolta saapuu Charlie Brown”, ”Sata salamaa”, ”Menolippu” ja ”Oon voimissain”. Vicky keikkailee Menneisyyden vangit -kokoonpanolla, jonka toisena laulusolistina toimii Freeman. Ikinuori Vicky on viihdyttänyt yleisöä jo viidellä vuosikymmenellä. Vicky laittaa Tahtiteltan kuumaksi!

https://virverosti.fi/

Facebook

 

 

 


 TUURE KILPELÄINEN & KAIHON KARAVAANI

Groovaavaa iskelmä-soul-poppia esittävä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani tulivat suurelle yleisölle tunnetuksi ”Valonpisaroita”-hitillään. Menestys jatkui ”Ystävänpäivä”, ”Autiosaari” ja ”Surusilmäinen kauneus” -kappaleilla. Kilpeläinen yhdessä karavaanin kanssa laittaa taatusti yleisön lanteet irralleen. Saa laulaa mukana!

www.tuurekilpelainen.fi

Facebook

 

 

 


JUHA TAPIO

Yksi Tahtien toivotuimmista esiintyjistä on Juha Tapio. Nyt jälleen yleisön toive toteutetaan, kun mies lukuisien hittien kuten ”Ohikiitävää”, ”Kaksi puuta”, ”Eläköön”, ”Tykkään susta niin että halkeen” ja ”Sinun vuorosi loistaa” takaa valloittaa Tahtien estradin. Koko yleisön mukaansa tempaava Juha Tapio vetää tyylilleen uskollisena jälleen hikisen keikan tutuksi tulleen nokialaisyleisön edessä. Niin Emma- kuin Iskelmägaalassa palkitun tähtiartistin musiikkiin perustuva kesäteatteriproduktio ”Kaksi puuta” nähdään kesällä Hämeenlinnassa.

http://juhatapio.com/

Facebook

 

 


MARKKU ARO

Vuonna 2017 Iskelmä-Finlandialla palkittu Markku Aro on viihdyttänyt suomalaisia jo yli 50 vuoden ajan, julkaissut 22 albumia, joista tunnetuimmiksi hiteiksi ovay nousseet mm. ”Etsin kunnes löydän sut”, ”Hyvännäköinen”, ”Anna kaikkien kukkien kukkia” ja ”Mun suothan tulla vierees sun”. Nokialta kotoisin oleva laulajalegenda esiintyy Tahtien avajaisissa Nokia Big Bandin solistina. Tervetuloa nauttimaan upeasta konsertista upean laulajan tulkinnoin.

https://markkuaro.fi/

Facebook

 

 


JOHANNA DEBRECZENI

Vuoden 2004 tangokuningatar on suosittu tanssittaja, joka on ollut mukana myös lukuisissa show-produktioissa. Näyttelemistä ja teatteria harrastava Johanna on nähty myös Tampereen musiikkiteatterin näytelmissä. Juontajanakin tunnettu Debreczeni keikkailee nykyisin Amorio-orkesterin kera, jota johtaa Mirka Dojan.

Facebook

 

 

 

 

 


SIMO AALTO – JOKERI POKERI BOX -TAIKASHOW

Taikuuden maailmanmestari Simo Aalto tuo Jokeri Pokeri Box -taikashow’nsa Tapsan Tahtien perjantaipäivään. Maksutonta taikaviihdettä on luvassa kaiken ikäisille niin lapsille kuin aikuisille. TV:stä tuttu taikuri on viihdyttänyt taikuudella ja lavaesiintymisellään jo 35 vuoden ajan.

http://www.taikurisimoaalto.com/

Facebook

 

Comments are closed.

Top