Info

Info

ALUE 
Tapsan Tahdit järjestetään Nokian keskustassa, Pirkkalaistorin Tahtiteltassa torstaista lauantaihin 2.-4.8.2018.

Iskelmä-Finlandia jaetaan tämän vuoden voittajalle Tahtiteltassa to 2.8. klo 18. Palkitsemisen jälkeen yleisöä viihdyttää viime vuoden voittaja Markku Aro Nokia Big Bandin säestämänä. Tämän jälkeen lavalle nousee esiintymään tämän vuoden voittaja. Tilaisuuteen on vapaa pääsy!

AUKIOLOAJAT

Pirkkalaistorin tapahtuma-alue: Torstaina 2.8. iltaohjelma klo 18-21.30. Perjantaina 4.8. päiväohjelma klo 12-16, iltaohjelma klo 19-02. Lauantaina 4.8. päiväohjelma klo 12-16, iltaohjelma klo 19-02. Pirkkalaistorin pysäköintialue on varattu tapahtuman käyttöön su 29.7.-su 5.8., jolloin yleinen pysäköinti asukaspysäköintiä lukuunottamatta ei ole sallittua.

LIPUT, LIPUNMYYNTI JA MAKSUVÄLINEET

Ennakkolippujen myynti Ticketmasterissa. Ovilipunmyynti Tahtitelttaan aukeaa pe 3.8. ja la 4.8. klo 18.30. Lippujen hinnat ennakosta: pe 32 eur / 28 eur (alennettu hinta Nokian Uutisten kanta-asiakaskortilla) ja la 35 eur / kpl. HUOM! Ennakkolipuissa 3 eur Ticketmasterin toimitusmaksu. Ovimyynnissä lippuja myydään perjantaina 32 eur / kpl ja lauantaina 35 eur / kpl. Maksuvälineinä ovilipunmyynnissä käyvät käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Smartumin ja NETSin virikesetelit. Ovilipulla mentävä heti sisään. Päiväohjelmiin on vapaa pääsy.

IKÄRAJAT 
Ikäraja iltakonsertteihin 18 vuotta, kaikki muut tapahtumat ovat ikärajattomia. Varaudu iltatilaisuuksissa esittämään kuvallinen henkilöllisyystodistus.

ESTEETTÖMYYS 
Pyörätuoliasiakkaille on varattu pyörätuolikoroke teltan oikealta seinustalta (yleisöstä lavalle päin katsottaessa). Tapahtuma-alueella on inva-wc. Vammaisen henkilön avustaja pääsee tapahtumaan veloituksetta.

KIELLETYT ESINEET JA AINEET 
Omien alkoholijuomien tuominen tapahtumaan on kiellettyä. Alueelle voi kuljettaa mukanaan yhden avaamattoman, läpinäkyvän ja muovisen virvoitusjuomapullon tai mehutetran (max. 0,5 l). Alueella on myynnissä vesipulloja. Tapahtuma-alueella täysi-ikäisiä tapahtumavieraita palvelevat myös erilliset anniskelualueet. Turvallisuussyistä tapahtuma-alueille ei saa tuoda lasipulloja, terä- tai muita aseita, laserosoittimia, palavia nesteitä, alkoholia, huumausaineita, räjähteitä, ilotulitteita, eläimiä, sateenvarjoja eikä järjestelmä- tai videokameroita. Varaudu sisääntulotarkastukseen alueelle saapuessasi. Avaamalla valmiiksi laukkusi tai reppusi nopeutat tarkastusta ja mahdollistat näin ollen sujuvan sisäänpääsyn myös muille tapahtumakävijöille. Tapahtuma-alueella löydetyt kielletyt esineet ja aineet takavarikoidaan järjestyksenvalvojien toimesta.

TAPAHTUMAN TURVALLISUUDESTA VASTAA

KULJETUKSET JA PYSÄKÖINTI 
Tapahtuman aikana yleisöä palvelevat Nokian kaupungit bussivuorot normaalisti. Pirkkalaistoria lähin taksitolppa on Härkitiellä.

LÖYTÖTAVARAT 
Järjestäjälle toimitetut löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun (Satakunnankatu 31, p. 0600 03394, 1,98eur/min+pvm), josta niitä voi tiedustella tapahtuman jälkeen. Tapahtuman aikana löytötavaroita voi tiedustella Pirkkalaistorin lipunmyynnistä.

RUOKAMYYNTI 
Tapahtuma-alueella ja sen lähistöllä on ruokamyyntipisteitä, joista saa kesäisiä herkkuja.

TUPAKOINTI 
Tahtiteltassa tupakointi on kielletty. Ulkoalueilla tupakointi on sallittu merkityillä alueilla täysi-ikäisille.

YHTEYSTIEDOT 
Pirkkalaistorin tapahtumien järjestäjä:
Onnensirkus Oy
PL 8
33101 Tampere
Sähköposti: info@tapsantahdit.fi
Ari Kuusela, ari@tapsantahdit.fi, puh. 045 654 9499
Seppo Randelin, seppo@tapsantahdit.fi, puh. 040 777 0546
Jukka Heinämäki, jukka@tapsantahdit.fi, puh. 050 526 8957

Mediatiedotus:
Taija Holm, taija@propromotion.fi, puh. 040 748 3435

 

 

Comments are closed.

Top