INFO

Tapsan Tahdit on vuodesta 1987 järjestetty Tapio Rautavaarasta nimensä saanut kevyen musiikin tapahtuma.

Tapsan Tahdit järjestetään Nokian keskustassa, Pirkkalaistorin Tahtiteltassa ja Tahtitorilla torstaista lauantaihin 3.-5.8.2023.

Nokian kaupunki jakaa Tapsan Tahtien avajaistapahtuman yhteydessä yhteydessä Iskelmä-Finlandia -palkinnon suomalaiselle kevyen musiikin esittäjälle.

Koko perheelle suunnattu Onnimanni-päiväohjelma toteutetaan yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Nokian yhdistyksen kanssa.

ALUE 

Pirkkalaistorin tapahtuma-alue: Torstaina 3.8. ohjelma klo 17-21.30. Perjantaina 4.8. päiväohjelma klo 12-16, iltaohjelma klo 19-02. Lauantaina 5.8. päiväohjelma klo 10-16, iltaohjelma klo 18-02.

LIPUT, LIPUNMYYNTI, MAKSUVÄLINEET

Ennakkolippujen myynti Lippupisteessä

Ovilipunmyynti Tahtitelttaan aukeaa to 3.8. klo 17, pe 4.8. klo 18.30 ja la 6.8. klo 17.30.

Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä lisäksi ovilipunmyynnissä Smartumin ja Edenredin paperiset virikesetelit. Yleisimmät digitaaliset tyky ja virkemaksutavat käyvät maksuvälineenä ennakkomyynnissä mm Nokian Citymarketin lippupisteen myyntipisteessä. Lippujen hinnat: to 12 eur, pe 36 eur  ja la 36 eur / kpl. HUOM! Ennakkolipuissa Lippupisteen toimitusmaksu (1,50 eur – 3,50 eur).

IKÄRAJAT 

Ikäraja perjantain ja lauantain iltakonsertteihin 18 vuotta, kaikki muut tapahtumat ovat ikärajattomia. Varaudu iltatilaisuuksissa esittämään kuvallinen henkilöllisyystodistus.

ESTEETTÖMYYS
Alueelle pääsevät myös liikuntaesteiset. Tapahtuma-alueella on inva-wc. Vammaisen henkilön avustaja pääsee tapahtumaan veloituksetta.

KIELLETYT ESINEET JA AINEET 
Omien alkoholijuomien tuominen tapahtumaan on kiellettyä. Alueelle voi kuljettaa mukanaan yhden avaamattoman, läpinäkyvän ja muovisen virvoitusjuomapullon tai mehutetran (max. 0,5 l). Alueella on myynnissä vesipulloja. Tapahtuma-alueella täysi-ikäisiä tapahtumavieraita palvelevat myös erilliset anniskelualueet. Turvallisuussyistä tapahtuma-alueille ei saa tuoda lasipulloja, terä- tai muita aseita, laserosoittimia, palavia nesteitä, alkoholia, huumausaineita, räjähteitä, ilotulitteita, eläimiä, sateenvarjoja eikä järjestelmä- tai videokameroita. Varaudu sisääntulotarkastukseen alueelle saapuessasi. Avaamalla valmiiksi laukkusi tai reppusi nopeutat tarkastusta ja mahdollistat näin ollen sujuvan sisäänpääsyn myös muille tapahtumakävijöille. Tapahtuma-alueella löydetyt kielletyt esineet ja aineet takavarikoidaan järjestyksenvalvojien toimesta.

KULJETUKSET JA PYSÄKÖINTI 
Tapahtuman aikana yleisöä palvelevat Nokian kaupungit bussivuorot normaalisti. Pirkkalaistoria lähin taksitolppa on Härkitiellä.

LÖYTÖTAVARAT 

Järjestäjälle toimitetut löytötavarat toimitetaan Pirkanmaan Löytötavarapalveluun (Suvantokatu 10, 33100 Tampere, p. 0600 300 758), josta niitä voi tiedustella tapahtuman jälkeen. Tapahtuman aikana löytötavaroita voi tiedustella Pirkkalaistorin lipunmyynnistä.

RUOKAMYYNTI
Tapahtuma-alueella on monipuoliset ravintolapalvelut sekä grillimyyntipiste.

TUPAKOINTI 
Tahtiteltassa tupakointi on kielletty. Ulkoalueilla tupakointi on sallittu merkityillä alueilla täysi-ikäisille.

TERVEYSTURVALLISUS
Noudatamme viranomaisohjeita ja –suosituksia.

TURVALLISEMMAN TILAN PERIAATTEET
Tapsan Tahdit sitoutuu ehkäisemään häirintää ja syrjintää. Tapahtumassamme noudatetaan yhteisesti sovittuja turvallisemman tilan periaatteita, jotta jokainen osallistuja voi kokea olonsa tervetulleeksi ja turvalliseksi. Mikäli koet joutuneesi epäasiallisen kohtelun kohteeksi, otathan yhteyttä henkilökuntaamme, jotta voimme auttaa sinua. Turvallisesti tervetuloa!

YHTEYSTIEDOT 
Pirkkalaistorin tapahtumien järjestäjä:
Onnensirkus Oy
PL 8 33101 Tampere
Sähköposti: info@tapsantahdit.fi

Ari Kuusela, ari@tapsantahdit.fi, puh. 045 654 9499
Jukka Heinämäki, jukka@tapsantahdit.fi, puh. 050 526 8957

Torimyyntipaikat; 040-7770546

Mediatiedotus:
Taija Holm, taija@propromotion.fi, puh. 040 748 3435