POPEDA

Suomen kovin rock-orkesteri täytti juuri 40 vuotta. Kone ei yski vaan kulkee kuin rasvattu. Yhtyeen jättihitit ”Kuuma kesä”, ”Tahdotko mut tosiaan”, ”Punaista ja makeaa” ja ”Kersantti Karoliina” ovat keikkasettien vakiokalustoa. Tätä keikkaa ennen kannattaa äänihuulet lämmitellä ennakkoon – yhteiskuorolaulantaa luvassa!
Yhtyeen solisti Pate Mustajärvi palkittiin Iskelmä-Finlandialla vuonna 2015.

 

LAURI TÄHKÄ

Yksi maamme menestyneimmistä miesartisteista Lauri Tähkä julkaisi keväällä viidennen sooloalbuminsa ”Meidän tulevat päivät” sekä levynteosta kertovan ”Äärille”-kirjan. Tuorein sinkkubiisi ”Mä en pelkää” on juhlinut radiosoittolistoilla koko kevään. Tahdeilla on luvassa Tähkän tavaramerkiksi muodostunut superenerginen keikka, jolla jaksaa pitkälle syksyyn!

 

LAURA VOUTILAINEN

Upea iskelmäpopkuningatar Laura Voutilainen on tehnyt lukuisia radiohittejä kuten ”Kerran”, ”Miks ei” ja ”En mielestäin sua saa”. Kahdesti Vuoden naissolisti-Emmalla palkittu musiikkitaivaan tähti Laura on tunnettu myös musikaalilavoilta. Ehdoton suositus!

 

MARTTI SERVO & NAPANDER

Oivaltavaa huumoria ja lämminhenkistä lyriikkaa biiseissään viljelevä Martti Servo & Napander tuli tunnetuksi erityisesti biiseistään ”Maailman sinisin taivas”, ”Viikonloppu” ja ”Mikä on kun ei taidot riitä?”. Martti Servo & Napanderin musiikissa on sanottu yhdistyvän Junnu Vainion herkkä lyriikka, Irwin Goodmanin repivä kantaaottavuus, Martti Huuhaa Innasen ironinen huumori ja Arttu Suuntalan vanha humppaperinne. Ainutlaatuista!

 

TOMI MARKKOLA

Tangokuninkuuden jälkeen Markkola on ollut yksi suosituimmista miesartisteista Suomessa. Hänen laulajanura on ollut nousujohteinen tasaisen varmasti ja Tangokuninkaan kruunun lisäksi uraan on mahtunut mm. Syksyn Sävel edustus, Vuoden miesartistin titteli, sekä Iskelmä Finlandia -yleisöäänestyksen voitto.

MIKKO ALATALO

Suomen ”virallinen” yhteislaulattaja on mittavalla urallaan tehnyt mm. 40 pitkäsoittolevyä, sekä 600 levytettyä laulua. Musiikkia on syntynyt tangosta discoon ja valssista rock and rolliin, sekä kaikkea siltä väliltä. Kaikkien tuntemien ”Maalaispoika oon”, ”Ihmisen ikävä toisen luo”, ”Viivy vielä hetki” ja ”Tytöt tahtoo pitää hauskaa” -kappaleiden lisäksi repertuaarista löytyy myös lukuisia tuttuja lastenlauluja, kuten ”Känkkäränkkä”, ”Poppaloora” ja ”Taitaa tulla kesä”.

KIHARAKOLMIO

Tämä Etelä-Pohjanmaalta tuleva kokoonpano on esiintynyt maamme merkittävillä festivaleilla ja konserttisaleissa ja on nimetty mm. vuoden kansanmusiikkiyhtyeeksi. Vuonna 1996 perustettu Kiharakolmio on alavutelaisamerikkalaisen musiikin helmiorkestereita kansanmusiikkimaassamme ja yhtyeen käsittelyssä saavat kyytiä niin perinteiset pelimannisävellykset, kuin virsikirjan virret.

Kaiken kruunaa yhtyeen oma tuotanto, joka ei kalpene vanhojen sävelmien rinnalla. Kiharakolmio vetää suupielen hymyyn ja kannat kattoon!

 

SIINA & TAIKARADIO

Pikku Kakkosestakin tuttu Siina kiertää ahkerasti Taikaradio orkesterin kanssa ympäri Suomen erilaisissa lasten tapahtumissa, ja -konserteissa. Keikkaohjelmisto on täynnä leikittävää ja laulettavaa lastenmusiikkia, jotka tempaavat mukaan erilaisiin musiikkimaailman seikkailuihin aina aarteenetsinnän kautta metsän juhliin ja metromatkalla mummolaan.

Hyppää mukaan riemukkaalle musiikkimatkalle!