Suvi Teräsniska

Suvi Teräsniskan menestyksekäs ura on ollut hurjaa nousukiitoa jo 10 vuotta. Hänen albumeitaan on myyty yli 300 000 kappaletta. Teräsniskan tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Hento kuiskaus, ’Jos menet pois’ sekä ’Täydellinen elämä, jolla Teräsniska voitti Syksyn sävel -kilpailun vuonna 2013.  Kyseinen kappale valittiin myös vuoden 2013 parhaaksi iskelmäksi. Kevään 2020 aikana Suvi täyttää konserttisaleja Ihmisen poika -kiertueellaan.

Erin

Erin on yksi maamme suosituimpia artisteja, joka tunnetaan persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan. Ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin 2011 ja se on myynyt kolminkertaista platinaa. Levyllä julkaistiin jättihitit ’Vanha nainen hunningolla’,’ Popeda’, ’Vanha sydän’ ja ’On elämä laina’. Kolme vuotta sitten julkaistulta Sä osaat! -levyltä on jäänyt elämään mm. hittisingle ’Ei taida tietää tyttö’.

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani

Suosikkikokoonpano Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani juhlistaa tänä vuonna pitkää yhteistä matkaansa. Kymmenen vuotta sitten yhtye julkaisi ensimmäisen Valon pisaroita -albuminsa, josta käynnistyi koko Suomen käsittävä kiertoajelu. Kokoonpano on julkaissut myös useita muita kriitikoiden ja suuren yleisön ylistämiä albumeja, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja.

Yhtyeen klassikkohitteihin lukeutuvat mm. ’Autiosaari’, ’Valon pisaroita’, ’Ystävänpäivä’ ja ’Eloon!

Lisäksi Tuure yhtyeineen on palkittu useilla musiikkialan palkinnoilla. Suomen groovaavin orkesterin on tässä!

Vesterinen Yhtyeineen

Hurjaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut kymmenvuotisella urallaan kuusi studioalbumia, yhden kokoelmalevyn ja yhden livelevyn, sekä lukuisia radiohittejä. Tänä aikana yhtye on löytänyt omaleimaisen ja hienon äänen, johon on helppo ihastua. Lyriikoissa ei säästellä tunteita. Iloja ja suruja käydään läpi paikoin hyvinkin mustan huumorin ryydittäminä.

Bändin tunnetuimpia kappaleita ovat mm. ’Kukaan ei koskaan’, ’Tummilla teillä’, ’Onnellinen mies’, ja ’Mitä tapahtui Hokkasen Timolle?